Over mij

Mijn naam is Caroline Nuiten-Zielhorst (zeg maar Nuiten) en ik ben klassiek homeopaat. Ik volgde mijn opleiding aan de Academie voor Klassieke Homeopathie te Amsterdam. Na 5,5 jaar studie, studeerde ik in februari 2021 af.

Als je de stap neemt om bij een klassiek homeopaat in behandeling te gaan, wil je vast wel weten bij wie je je verhaal gaat doen. Daarom vertel ik hier graag iets over mezelf: in het consult gaan we het over jou hebben!

Ik ben moeder van 3 jonge dochters, ik ben getrouwd met Carlo en woon in Etten-Leur. Ik werk 3 dagen in de week als praktijkmanager in een aantal huisartsenpraktijken. In mijn vrije tijd lees ik graag (en veel) en doe ik aan yoga.
In mijn werkende leven heb ik een achtergrond als verpleegkundige, manager, staffunctionaris kwaliteit en consultant. Ik werkte in de verslavingszorg, dak- en thuislozenzorg, verpleeghuizen, instelling voor mensen met een verstandelijke beperking, het ziekenhuis en nu dus de huisartsenzorg.

Waarom homeopathie?

Klassieke homeopathie spreekt me aan omdat ik een enorm vertrouwen heb in de kracht van ons zelfgenezend vermogen. Ik vind het fascinerend dat een juist gekozen, passend homeopathisch middel je systeem zó in beweging kan brengen dat herstel (weer) inzet. Voor mijzelf en mijn kinderen heeft homeopathie al vaak heel goed gewerkt, en ik wil dat graag ook voor anderen beschikbaar maken.